Menu Sluiten

Een illustratie vertelt

Als je een artikel schrijft in een blad of online is het goed een illustratie te gebruiken als begeleiding. Het maakt het leesbaarder en het verduidelijkt je verhaal. Het vormt tevens een eye catcher. Het trekt, samen met de pakkende kopregel, de aandacht van de lezer en doet daarmee een verzoek het artikel te lezen.

Het kan ook dienen als header op je website. Het kan in één oogopslag duidelijk maken waarmee jouw bedrijf zich bezig houdt.

Op de social media kun je een illustratie plaatsen bij een bericht om mensen te triggeren naar je site te gaan of om tot nadenken te zetten. Of gewoon om je doelgroep op een leuke manier een positief gevoel te geven bij jouw bedrijf of organisatie.

Een illustratie kan ook informeren. Je kunt dan denken aan een infographic of in bewegende variant, aan een uitleganimatie.

UitgetekendNu is gespecialiseerd in de inzet van afbeeldingen binnen (bedrijfs)communicatie. Wij adviseren je graag op dat gebied en willen met je meedenken over welke optie het beste bij jouw doel past. Laat je inspireren door de voorbeelden op deze pagina en neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.